57,900Ft

Ózonos kezelés után az ózon gáz biztonsági adatlapja szerinti személyi óvintézkedés: kapcsolja ki az ózongenerátort, vagy távolítsa el a tápellátást, az illetéktelen személyeket távolítsa el. Szellőztesse ki a szennyezett területet minimum 30 percen keresztül. Ne menjen vissza a helyiségbe addig, amíg az ózonszint a biztonságos szintre nem csökken.

A folyamatos árváltozatatás miatt az árak tájékoztató jellegűek, mielőtt leadná rendelését kérem érdeklődjön a pontos ár felöl. email:ozonfrisstakaritas@gmail.com
Kategória:

Leírás

Mindez mostantól könnyedén ellenőrizhetővé válik a 2,8″-os színes, folyadékkristályos kijelzővel ellátott ózongáz detektorral, amely a felhasználó által beállítható riasztási küszöbértékekkel is rendelkezik. Ezáltal nyomon követheti az ózongáz megengedett szint alá csökkenését az egyes kezeléseket követően.

Használata ajánlott fertőtlenítés és szagtalanítás után, a kezelt helyiségek levegőjének kontrolljára. Javasoljuk minden olyan helyre ahol ózongenerátor készülék volt használva, legyen az iroda, otthon vagy akár jármű.

Az ózongáz biztonsági határértéke: 0,1 PPM (0,2 mg/m3)

Jellemzők:
– Ózongáz, hőmérséklet és páratartalom érzékelése
– Detektálási tartomány: 0,00 – 5,00 PPM
– Mintavételi idő: 1,5 másodperc
– Állítható riasztási érték (0,1-0,3-0,6 PPM)
– TFT LCD kijelző, 320 * 240 képpont
– Beépített 2000 mAh Li-akkumulátor
– Alacsony akkumulátor feszültség figyelmeztetés
– 5V Micro USB töltés
– Anyag: ABS
– Szín: fekete + narancssárga
– Méret: 164 x 74 x 26 mm
– Súly: 500g