86,900Ft

Okos ózongenerátor egyenesen az importőrtől 

programozható, automatikus ciklikus indítási funkcióval, 

1
 db szabadalmaztatott, könnyen cserélhető
ózonkazettával,
10 g/h, azaz 10000 mg/h ózonkibocsátással,
megközelítőleg 300m2-hez,
Telefonos vezérlés applikáción keresztül.

A folyamatos árváltozatatás miatt az árak tájékoztató jellegűek, mielőtt leadná rendelését kérem érdeklődjön a pontos ár felöl. email:ozonfrisstakaritas@gmail.com
Kategória:

Leírás

Okos ózongenerátor egyenesen az importőrtől 

programozható, automatikus ciklikus indítási funkcióval, 

1
 db szabadalmaztatott, könnyen cserélhető
ózonkazettával,
10 g/h, azaz 10000 mg/h ózonkibocsátással,
megközelítőleg 300m2-hez,
Telefonos vezérlés applikáción keresztül.

Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását.  Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné.Egészítsd ki a megszokott takarítási folyamatot ózongenerátor alkalmazásával!

 

Az ózongenerátorok új generációja

programozható, automatikus ciklikus indítási funkcióval, WI-FI kapcsolattal

ózongenerátor gold smar digitális


Rendkívüli teljesítmény, egyszerű kezelhetőség

Alkalmazd az OZONEGENERATOR GOLD 10000 Smart ózongenerátor készüléket pl: szobák, lakások, autók, orvosi rendelők, közösségi terek ózonkezelésére, akár 300 m2-ig! programozható ciklikus indításnak köszönhetően egyszerűen beállítható rendszeres, napi kezelések időpontja. Praktikus megoldás pl. üzletekben, irodákban, rendelőkben a zárást követően. A WI-FI kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen kezelhető applikáción keresztül, így akár a helyiségből távozva is bekapcsolható a készülék. Az ózonkazettának köszönhetően, pár másodperc alatt, a gép megbontása nélkül megoldható az ózonlap cseréje, rendkívül egyszerűen.

 

OZONEGENERATOR GOLD 10000 Smart

ózongenerátor készülék megközelítőleg 300 m2-hez is,
10 g/h tehát 10000 mg/h ózonkibocsátással,
3 év gyártói garanciával

Kiemelkedő termékfunkciók


1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával, amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje.

A GOLD 10000 Smart készülék jelzi, ha az ózonkazetta tisztításra szorul vagy elérkezett a csere ideje. 

 

 

Vezérlés WIFI-n keresztül
A készülék a modern kor elvárásainak megfelelően már WIFI-s kapcsolódási lehetőséggel is el van látvahogy a készülék távolról is kényelmesen és biztonságosan használhassa. A WIFI-n keresztül történő használathoz kérjük olvassa el a használati útmutató végén található tájékoztatót.

 

 

Akár 4 óra üzemidő
Továbbfejlesztett hűtési rendszer,
amely már 4 órás üzemidőt eredményez, így nagyobb terület kezelésére alkalmas a készülék, akár 300 m2-ig alkalmazható!
Az időzítő 15 perces léptékekben állítható. Emellett a készülék a beállítást követően 30 másodpercet biztosít a helyiség elhagyására, mellyel elkerülhető az ózongáz belélegzése, majd a visszaszámlálást követően automatikusan elindul.

 

 

Programozható, ciklikus működés

Ezzel a funkcióval 12 vagy 24 órás időintervallumos működés kapcsolható be, ami azt jelenti, hogy amennyiben a készülék csatlakoztatva van áramforráshoz, programozottan 12 vagy 24 óránként automatikusan elindul a megadott beállításokkal. Időzítő segítségével a készülék 15 perces léptékekkel, maximum 4 órás ózonkezelésre állítható. A beállított kezelési idő végén a készülék automatikusan kikapcsol.

 

 

Állítható ózongáz kibocsátás

Könnyedén beállíthatja, ózongáz kibocsátás töménységét, így fokozhatja a hatékonyságot rövid üzemidő esetén. 5 fokozatból választhat: 20%-40%-60%-80%-100%.

 

 

Állítható ventilátor sebesség

A ventilátor fordulatszáma is szabályozható 5 fokozatban ebben a készülékben

 

 

 

Digitális kijelzőAz ózongenerátor készüléken igényeid szerint beállíthatod a kezelés időtartamát attól függően, hogy mekkora térben kívánod alkalmazni. Kis méretének és súlyának köszönhetően pedig könnyen áthelyezhető és tárolható (akár az autóban is). Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz vele.

 

Mekkora helyiségben milyen hosszú ideig üzemeltesd az OZONEGENERATOR Gold 10000 Smart készüléket?

A következő táblázat segítségedre lesz meghatározni a kezelés időtartamát:

 

 

 

Így használd az ózongenerátort: 

  1. Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  2. A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
  3. Zárd le a kezelni kívánt területet!
  4. Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takard le, ne zárd el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
  5. Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!
  6. Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  7. Szellőztesd ki a kezelt területet!