10,990Ft

AIR2FRESH MiniGreen mobil légtisztító készülék ózon és ionizációs funkcióval

AIR2FRESH MiniGreen mobil légtisztító készülék az ózon és negatív ionok erejével 

Kis méretének és elemes működésének is köszönhetően könnyen elhelyezheted a lakás bármely pontjába legyen az akár pl. a hűtőszekrényed vagy cipős szekrényed. (Az elemek nem részei a csomagnak.)

Kategória:

Leírás

 

Az ózon, amit a készülék kibocsát, az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eljárást jelentheti számodra is, amely egyszerre megszüntetheti a zavaró szagokat és megfelelő koncentrációban leszámolhat a káros mikroorganizmusokkal (pl. penészgomba spórák, baktériumok). Ez az eszköz mindössze 2 mg/h ózon- kibocsátással bír, így a működés közben is bent lehet tartózkodni a helyiségben.

Az ionizációs funkciónak köszönhetően a levegő minősége tovább fokozható. A készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a levegőben keringő  finom por, pollenek, tehát az apró részecskék száma csökkenjen. Egy vízesés közelében is remekül érezzük magunkat, amelyhez nagyban hozzájárul a levegő magas negatív ionkoncentrációja. Teremtsd meg ezt a kellemes érzést otthon is!

 

A készülék ideális konyhai, fürdőszobai, gardróbokba való használatra is vagy bárhol máshol ahol fontos a tiszta, egészséges és üde levegő.